Nieuws

Februari 2016
Adomi 2016 release

Oktober 2015
Nieuwe versie BIM-viewer Areddo

April 2015
Arkey systems lanceert BIM-viewer Areddo

April 2015
BIMpraktijkdag 2015

April 2015
Adomi 2015: Beta release.

Maart 2015
Nieuwe functionaliteit Adomi 2015

Februari 2016
Adomi 2016 release

Februari 2016
Adomi 2016 release
Oktober 2015
Nieuwe versie BIM-viewer Areddo
April 2015
Arkey systems lanceert BIM-viewer Areddo
April 2015
BIMpraktijkdag 2015
April 2015
Adomi 2015: Beta release.
Maart 2015
Nieuwe functionaliteit Adomi 2015

Februari 2016
Adomi 2016 release

Arkey systems heeft Adomi 2016 gereleased. De nieuwe versie van de CAD/BIM modeller van Arkey systems heeft zowel in perfomance als functionaliteit opnieuw een grote ontwikkeling doorgemaakt. ...Lees verder

Nieuw in Adomi 2016 zijn de dynamische views. Dit betekend dat wijzigingen in het model direct aangepast worden in de view-bestanden, uitzonderlijk is de snelheid waarmee er tussen modellen, views en plots gewisseld kan worden. Adomi 2016 heeft ook de unieke functionaliteit waarbij de 3D informatie wordt gebruikt voor het produceren van een 2D tekening. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de 2D-weergave van kruisende leidingen afhankelijk is van de hoogte van de leidingen. Het is in Adomi 2016 nu ook mogelijk om IFC modellen als externe referentie te gebruiken.

Ook in Adomi 2016 is het mogelijk om grote projecten te realiseren zonder hierbij te hoeven 'splitsen'. Verdere ontwikkeling van de perfomance heeft de positie van Adomi 2016 als snelste BIM-modeller nog verder versterkt. Ook zonder zware hardware zijn grote projecten in Adomi snel geladen en soepel in gebruik.april 2015
Nieuwe BIM-viewer Areddo; snel en gratis.

Arkey systems introduceert Areddo. Areddo is een snelle en krachtige BIM-viewer voor het bekijken en controleren van IFC bestanden en pointclouds....Lees verder Areddo is gratis te verkrijgen via areddo.nl

Areddo is op dit moment de snelste BIM-viewer ter wereld. Areddo heeft de kortste laadtijden en blijft onafhankelijk van de modelgrootte soepel in de navigatie.

Met een grootte van minder dan 1 MB is Areddo een lichte viewer. Areddo is direct vanaf USB-opslag te starten (portable software). Daarnaast draait Areddo ook soepel op lichte hardware zoals notebooks en tablet-pc's.

Areddo bevat onder andere clash-control, gevulde snedes, en de mogelijkheid om meervoudige modellen te laden. Areddo is zonder opgave van persoons- of bedrijfsgegevens te downloaden via areddo.nl

April 2015
Adomi 2015: Beta release.

Arkey systems heeft de eerste betaversie van Adomi 2015 aan dealers uitgeleverd voor het testtraject. Adomi 2015 betekent opnieuw een belangrijke stap voorwaarts op BIM-gebied....Lees verder Hierbij stonden nog verdere vergroting van de efficiency en kwaliteit van het model en de tekeningen centraal.

Het verloop van het testtraject zal bepalen wanneer de officiële release van Adomi 2015 plaats zal vinden.

Maart 2015
Areddo; snelste BIM-viewer ter wereld

Tijdens de Bouwbeurs introduceerde Arkey systems Areddo. De snelste BIM-viewer ter wereld...Lees verder

Areddo is een BIM-viewer geschikt voor het bekijken van de open standaard IFC en pointclouds.

Naast razendsnelle laadtijden bewijst Areddo zich ook als krachtpatser in weergave tijden, de gebruiker kan moeiteloos real time door grote modellen navigeren.

Ook was in deze Beta versie de clashcontrol al geïmplementeerd, wat positieve reacties opleverde wat betreft hoe de clashes werden weergegeven.

Bij Arkey systems wordt hard gesleuteld aan dit ongelofelijk mooie product, wij verwachten begin april de eerste versie gratis beschikbaar te stellen.

Houd de website in de gaten voor info over de release.

maart 2015
Bouwbeurs 2015

Ook dit jaar waren wij met Arkey systems aanwezig op de Bouwbeurs!...Lees verder

Naast de vele bewondering voor onze producten mochten we ook lovende berichten over onze stand in ontvangst nemen. Naast de nieuwe ontwikkelingen omtrend Adomi 2015, mocht ook een nieuwe BIM-tool tijdens dit evenement het daglicht zien.

Areddo, een razendsnelle BIM-viewer die naar verwachting begin April gratis te downloaden is. Houd de website in de gaten voor de release.

Oktober 2015
Nieuwe versie BIM-viewer Areddo

Areddo 2.0 is officieel uitgebracht en is te downloaden via www.areddo.nl...Lees verder

Er is veel aandacht besteed aan de ontvangen feedback. Zo is de wijze waarop snedes gemaakt worden efficiënter en sneller. De manier waarop informatie gefilterd kan worden is verder uitgebreid en is ook de interface vernieuwd. Ook de weergave van wand opbouw is toegevoegd.

Gebruikers van Areddo krijgen bij het afsluiten van een oudere versie de update pagina te zien.

Nieuwe gebruikers kunnen de versie downloaden via www.areddo.nl

April 2015
BIMpraktijkdag 2015

Ook dit jaar heeft Arkey systems deelgenomen aan de informatiemarkt van de BIMpraktijkdag. Tijdens dit evenement is ook de eerste versie van Areddo geïntroduceerd...Lees verder , er was uiteraard veel belangstelling voor deze bijzonder snelle BIM-viewer.

Het was goed te horen dat het grote deel van de lezingen de nood van open standaarden centraal had staan.

Ook vond de officiële start van het BIM-loket plaats. In de introcuctie film van de opening waren drie belangrijke figuren in de BIM-wereld geïnterviewd, waaronder Arie van kranen burg, oprichter en directeur van Arkey systems.

Maart 2015
Nieuwe functionaliteit Adomi 2015

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de afronding van Adomi 2015. Deze versie betekent opnieuw een belangrijke stap voorwaarts op BIM-gebied. Hierbij stonden nog verdere vergroting van de efficiency en kwaliteit van het model en de tekeningen centraal....Lees verder Een eerste versie is getoond op de Bouwbeurs 2015 en tijdens Arkey notes 2015.

Snel laden van projecten
Door een cache-bestand op schijf te bewaren wordt het opstarten van Adomi, ook met complexe modellen, supersnel. Deze snelheid neemt nog verder toe wanneer men gebruik maakt van een SSD-schijf. Het laden van een model gebeurt daardoor vrijwel altijd binnen enkele seconden.

IFC-referentiemodellen
Naast de al jaren bestaande mogelijkheden om IFC-modellen te importeren en te bewerken heeft Adomi 2015 de mogelijkheid om een IFC-model als een externe referentie te gebruiken. Het externe model wordt hierbij niet gewijzigd, maar uitsluitend als referentie gebruikt. Hierdoor wordt het eigen model niet "vervuild" met de informatie van derden, maar blijft deze informatie extern. Er kan op dit referentiemodel worden "gesnapt" alsof het een Adomi-referentiemodel was. Doordat ook referentie IFC-bestanden vanuit de cache worden gelezen is het gebruik van grote IFC-bestanden geen enkel probleem.

2D op basis van 3D
Dit is unieke functionaliteit, waarbij de 3D-informatie gebruikt wordt om een 2D tekening van hoge kwaliteit te produceren. Hierdoor wordt het mogelijk om een lift in 2D zo te tekenen dat de kooi op elke verdieping in 2D verschijnt. Een ander voorbeeld is het tekenen van de ramen op een tekening waarbij de leidingen boven het systeemplafond worden weergegeven. In 3D is dit niet mogelijk omdat de ramen in werkelijkheid niet boven het plafond uitkomen. In dit voorbeeld worden ook de leidingen zelf in 2D getekend, waarbij de weergave van de kruisingen afhankelijk is van de hoogte, waarop de leidingen liggen.

Dynamische views
Naast de bestaande mogelijkheden zijn dynamische views toegevoegd, waarbij de view op het scherm volledig real-time is en slechts "bevroren" wordt bij het plotten. Bij multi-user gebruik betekent dit dat de plot (op het scherm) wordt bijgewerkt binnen enkele seconden nadat het bronmodel door de andere gebruiker is opgeslagen. Deze views zijn uit te breiden met extra elementen, die alleen samen met de betreffende view worden weergegeven. De weergave is gekoppeld aan een gekozen doelschaal, maar de view zelf is nog steeds in modelcoordinaten. Op de view geplaatste maten geven dus werkelijke maten aan.

Maart 2015
Arkey notes 2015

De eerste editie van Arkey notes vond plaats tijdens de Bouwbeurs op 10 Januari....Lees verder Het evenement deed haar intreden in het prachtige super nova van de Jaarbeurs.

Tijdens dit evenement hebben wij onze visie op BIM en onze laatste ontwikkelingen met gebruikers gedeeld.

Maar liefst twee producten werden op Arkey notes geïntroduceerd; Adomi 2015 en onze uitzonderlijke BIM-viewer Areddo!

Adomi 2015 kent een aantal nieuwe features zoals 3D annotaties en nieuwe views. Maar ook bestaande funtionaliteit heeft enorme vooruitgang geboekt op snelheid en kwaliteit. Verder ondersteund Adomi 2015 ook point-cloud bestanden.

Areddo is vertoont in de eerste Beta versie, welke met gemak alle bestaande viewers op het gebied van snelheid versloeg. Clash control en point-cloud ondersteuning waren ook al aanwezig.

Het Arkey systems team kijkt terug op een bijzonder mooi evenement en dankt alle gebruikers voor hun komst en belangstelling!

desktopversie